.Fekete geometriai Mesék./kiállítás

.Fekete geometriai Mesék./kiállítás
Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ -Sopron
Sopron, Liszt Ferenc u. 1.
Időpont: 2017.03.25.

Leírás Elküld Kedvencekhez Nyomtatás

Művészi tetoválásokról készült fotókat láthatnak az érdeklődők Franken Vivien kiállításán, mely március 11-én 16 órakor nyílik meg a Liszt központ földszinti kiállítóterében.

Aprólékosan megrajzolt, összetett minták és minimalista geometriai formák is szerepelnek a kőszegi tetováló, Franken Vivien munkái között. Saját stílusát leginkább a szimbolikában gazdag, mesebeli, szürreális világ jellemzi, benne különös állatokkal, furcsán bájos teremtményekkel.

(Ladybug/Katicabogár)

"Ez a vizuális világ mindig megvolt bennem, csak elő kellett jönnie. Az egyetemen filmelméletet és filmtörténetet is tanultam, akkor ért egy nagyon erős hatás főleg a némafilmek, a német expresszionizmus fekete-fehér atmoszférájából, ami azóta is áthatja munkáimat" – meséli Vivien, aki kezdetben grafikákat készített, tetoválással pedig 2011-ben, egy „villámcsapásszerű” felismerést követően kezdett foglalkozni.

A szakmában azóta számos sikert ért el, tavaly Magyarország legnagyobb nemzetközi tetováló rendezvényén, a Budapest Tattoo Convention-ön két díjjal is elismerték munkáját.

"A saját ábrázolásmódomat szeretném minél tisztábban és kompromisszumok nélkül képviselni, és ma már egyre inkább azok az emberek találnak meg, akiknek ez szimpatikus."


A kiállítása  március 25-ig, díjtalanul látogatható naponta 9-17 óráig.

 

 

Címkék